LİSEMİZDE BİLİM UYGULAMALARI PROGRAMI

Liselerde Bilim Uygulamaları Projesi kapsamında Kentleşme ve Göç, Küresel ısınma ve iklim değişikliği gibi konulara dikkat çekmek için çeşitli broşürler hazırlandı

26.03.2024 83

26-03-2024

Liselerde Bilim Uygulamaları Projesi kapsamında Tarih öğretmenimiz Volkan Yıldırım öğrencilerin akademik çalışmalara altyapı oluşturacak becerilerinin geliştirilmesine ve farkındalık düzeylerinin artırılmasına yönelik olarak yürütülecek olan “Liselerde Bilim Uygulamaları Programı”nın uygulanması kapsamında, öğrencilerimizin; bilim, teknoloji, çevre, ekonomi, eğitim, değerler, coğrafya, tarih, kültür, edebiyat, sanat, ekonomi, hukuk, politika vb. alanlarda, bilimsel düşünme, araştırma yapma, rapor hazırlama, kendini ifade etme, sunum yapma gibi akademik çalışmalara altyapı oluşturacak becerilerinin geliştirilmesine yönelik Broşürler hazırladı.

26-03-202426-03-2024